FELVÁSÁRLÁS:

Feleslegessé vált antik érméit előzetes egyeztetés után, készpénzért megvásároljuk, amennyiben sikerül megegyeznünk. Szélsőséges esetben minőségi csere beszámítás is lehetséges.

BIZOMÁNYOS ÉRTÉKESÍTÉS:

Eladni kívánt érméit vagy kisebb antik tárgyait egyeztetés után, a megbízási szerződésben megállípított jutalék vagy árrés fejében oldalunkon meghirdetjük minimum 3, maximum 12 hónapos futamidővel. A szolgáltatásnak egyéb költsége nincs.

RESTAURÁLÁS:

Gyűjteménye érméit vagy régészeti korúnak számító fémtárgyait szakszerűen restauráltathatja, konzerváltathatja okleveles szakemberünk segítségével. Kérésre referenciát küldünk korábbi munkáinkról. Egyéb elérhetőség itt:

         és itt:

FOTÓZÁS:

Gyűjteményét, legszebb darabjait vagy eladásra váró érméit apróbb, 30 cm-nél kisebb tárgyait befotózzuk a kért háttérel és utójavítási technikákkal akár több képernyőnyi méretben. Lopáskor, elvesztéskor igen hasznos ha van a tárgyról értékelhető kép, miközben egy ilyen fotó ára az érme értékének csak töredéke.

ÉRTÉKBECSLÉS:

Vásárlási szándék vagy eladás előtt, családi öröklés után ingyenesen érdeklődhet egy vagy több darab vagy akár teljes gyűjteménye reális értéke felől is. Figyelembe vesszük az esetleges kiskereskedelmi felvásárlási árat, a hazai gyűjtői árakat, a privát on-line aukciós leütési értékeket és a nemzetközi nagy aukciók elkelési viszonyait. Mivel ezek az árak olykor 3-4-szeres különbséggel és tartalékkal (árréssel) bírnak, ezért érdeklődéskor kérem jelezzék melyik árszínvonalhoz szeretnék becsültetni.

 

 

VÉLEMÉNYEZÉS:

Amennyiben bizonytalan egy érméje vagy egy megvásárolni kívánt darab eredetiségében, esetleg utólagos manipulációjával kapcsolatban szeretne érdeklődni, megteheti emailben, fénykép vagy link becsatolásával. A véleményezés éles, elemzésre alkalmas méretű képről történik, ezért 100% biztonsággal csak kivételesen egyértelmű vagy szerencsés esetben lehet nyilatkozni. A véleményezés csak tapasztalati és analógiákra épülő irányelvekre alapul (pl. ismert hamisítási eljárások és ismert hamis verziók és kizáró tényezők)! Minden esetben kérje ki több szakember véleményét is.

 

 

 

Keressen bizalommal e-mailben vagy telefonon!

 

Illegális ásatásból származó, illetve eredetiségében megkérdőjelezhető érméket nem áll módunkban megvásárolni.