FELVÁSÁRLÁS:

Feleslegessé vált antik érméit előzetes egyeztetés után, készpénzért megvásároljuk, amennyiben sikerül megegyeznünk. Szélsőséges esetben minőségi csere beszámítás is lehetséges.

BIZOMÁNYOS ÉRTÉKESÍTÉS:

Eladni kívánt érméit vagy kisebb antik tárgyait egyeztetés után, a megbízási szerződésben megállípított jutalék vagy árrés fejében oldalunkon meghirdetjük minimum 3, maximum 12 hónapos futamidővel. A szolgáltatásnak egyéb költsége nincs.

RESTAURÁLÁS:

Gyűjteménye érméit vagy régészeti korúnak számító fémtárgyait szakszerűen restauráltathatja, konzerváltathatja okleveles szakemberünk segítségével. Kérésre referenciát küldünk korábbi munkáinkról. Egyéb elérhetőség itt:

         és itt:

FOTÓZÁS:

Gyűjteményét, legszebb darabjait vagy eladásra váró érméit apróbb, 30 cm-nél kisebb tárgyait befotózzuk a kért háttérel és utójavítási technikákkal akár több képernyőnyi méretben. Lopáskor, elvesztéskor igen hasznos ha van a tárgyról értékelhető kép, miközben egy ilyen fotó ára az érme értékének csak töredéke.

ÉRTÉKBECSLÉS:

Vásárlási szándék vagy eladás előtt, családi öröklés után ingyenesen érdeklődhet egy vagy több darab vagy akár teljes gyűjteménye reális értéke felől is. Figyelembe vesszük az esetleges kiskereskedelmi felvásárlási árat, a hazai gyűjtői árakat, a privát on-line aukciós leütési értékeket és a nemzetközi nagy aukciók elkelési viszonyait. Mivel ezek az árak olykor 3-4-szeres különbséggel és tartalékkal (árréssel) bírnak, ezért érdeklődéskor kérem jelezzék melyik árszínvonalhoz szeretnék becsültetni.

 

 

VÉLEMÉNYEZÉS:

Amennyiben bizonytalan egy érméje vagy egy megvásárolni kívánt darab eredetiségében, esetleg utólagos manipulációjával kapcsolatban szeretne érdeklődni, megteheti emailben, fénykép vagy link becsatolásával. A véleményezés éles, elemzésre alkalmas méretű képről történik, ezért 100% biztonsággal csak kivételesen egyértelmű vagy szerencsés esetben lehet nyilatkozni. A véleményezés csak tapasztalati és analógiákra épülő irányelvekre alapul (pl. ismert hamisítási eljárások és ismert hamis verziók és kizáró tényezők)! Minden esetben kérje ki több szakember véleményét is.

 

 

 

Keressen bizalommal emailben vagy telefonon!

 

Illegális ásatásból származó, illetve eredetiségében megkérdőjelezhető érméket nem áll módunkban megvásárolni.